Συστατικά

Η αποτελεσματικότητα του Profolan οφείλεται στον καινοτόμο συνδυασμό των φυσικών συστατικών του - φόρμουλα Grow3, στην οποία οφείλεται κυρίως η τόνωση της ανάπτυξης των μαλλιών και η ενίσχυση της φυσικής τους απόχρωσης, καθώς και στις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία που μπλοκάρουν την DHT, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα του κεφαλιού και ενισχύουν τους θύλακες των τριχών.

Πολλές κλινικές μελέτες επιβεβαιώνουν τη θετική επίδραση του συμπληρώματος διατροφής Profolan στην κατάσταση των μαλλιών των ανδρών. Έως και 9 στους 10 πελάτες ανέφεραν υψηλά επίπεδα ικανοποίησης για τα αποτελέσματά του μετά από 3 μήνες τακτικής χρήσης. Επαρκούν 2 κάψουλες την ημέρα για να απαλλαγείτε μια για πάντα από το πρόβλημα της απώλειας των μαλλιών! Η αποτελεσματικότητα του Profolan βασίζεται στη χρήση φυσικών συστατικών, και το σημαντικότερο όλων, τα συστατικά αυτά δεν έχουν καμία παρενέργεια. Αυτή η φυσική θεραπεία κατά της αλωπεκίας είναι λοιπόν απολύτως ασφαλής για την υγεία.

01

ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ

Η Τσουκνίδα η δίοικος (Urtica dioica) και η τσουκνίδα η καυστηρά (Urtica urens) είναι φυτά που ανήκουν στην οικογένεια των κνιδοειδών. Και οι δύο ποικιλίες χαρακτηρίζονται από απλωτά, οδοντωτά φύλλα που θυμίζουν το σχήμα της καρδιάς. Τα λουλούδια, τα φύλλα, οι σπόροι και οι ρίζες της τσουκνίδας χρησιμοποιούνται για διάφορα είδη θεραπειών, καθώς περιέχουν διάφορες χημικές ενώσεις. Μεταξύ άλλων, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, έχει μεγάλη επίδραση στην ελάττωση της διαδικασίας της τριχόπτωσης, όπως επιβεβαιώνεται από τις πραγματοποιηθείσες μελέτες.

02

ΕΚΟΥΙΖΕΤΟ

Το εκουιζέτο (Equisetum arvense) είναι ένα φαρμακευτικό φυτό που αναπτύσεται κυρίως στην Ευρώπη. Το συστατικό αυτό αποτελεί ιδεώδη πηγή θρεπτικών ιδιοτήτων που έχουν πολλές χρήσεις. Αυτό επιβεβαιώνεται από πολυάριθμες μελέτες, μεταξύ άλλων από ειδικούς του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου του Maryland. Η ύπαρξη του εν λόγω συστατικού στο παρασκεύασμα εγγυάται την ανθεκτικότητα των μαλλιών, παρέχοντας στους βολβούς βιταμίνες και πολλά άλλα ιχνοστοιχεία που είναι απαραίτητα για τη βελτίωση της συνολικής εικόνας των μαλλιών.

03

L-ΚΥΣΤΕΪΝΗ

Η L-κυστεΐνη είναι ένα από τα είκοσι κύρια αμινοξέα που ανήκουν στην ομάδα των ενδογενών. Κύριο χαρακτηριστικό της L-κυστεϊνης είναι η μοναδικότητα των θρεπτικών συστατικών που βρίσκονται σε αυτό. Συμμετέχει μεταξύ άλλων στις διαδικασίες της διατροφής και της κυτταρικής ανανέωσης. Ως εκ τούτου, η έλλειψη του οδηγεί συχνά σε τριχόπτωση. Η κατάλληλη περιεκτικότητα της L-κυστεΐνης στο παρασκεύασμα εξασφαλίζει ότι η θεραπεία με το παρασκεύασμα θα φέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

04

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑ

Στη σύνθεση του παρασκευάσματος υπάρχουν ταυτόχρονα βιταμίνες όπως η E και η B6, που σύμφωνα με το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ έχουν σημαντική επίδραση στην ανάπτυξη των μαλλιών. Επιπλέον, οι επιστήμονες ήδη από τη δεκαετία του ογδόντα υποθέτουν ότι στοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και ο χαλκός μπορούν να αποτρέψουν την τριχόπτωση. Στα πειράματα προκαταρκτικά αποδείχθηκε ότι ο ψευδάργυρος και ο χαλκός αναστέλλουν τη συστολή των τριχοθυλακίων και επιταχύνουν την αποκατάσταση τους.