0

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Το Profolan άλλαξε τη ζωή πολλών ανθρώπων και τους βοήθησε να απαλλαγούν από τα κόμπλεξ που σχετίζονται με την αλωπεκία. Πολλά σχόλια ικανοποιημένων χρηστών του Profolan επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα αυτού του συμπληρώματος διατροφής. Δείτε μερικά από αυτά!

  • Τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν σε ηλικία 20 ετών. Έχω δοκιμάσει διάφορα διαθέσιμα στην αγορά παρασκευάσματα - κρέμες, χάπια. Αποτελέσματα όμως δεν είδα. Για να είμαι ειλικρινής, σταμάτησα να πιστεύω ότι κάτι θα μπορούσε να με βοηθήσει, νόμιζα ότι το πρόβλημα ήταν γενετικό και τίποτα δεν θα μπορούσα να κάνω. Πρακτικά είχα σταματήσει την προσπάθεια κατά της αλωπεκίας μέχρι που βρήκα τα χάπια Profolan. Είναι ένα πραγματικό θαύμα! Τα μαλλιά σταδιακά σταμάτησαν να πέφτουν, και μετά από περίπου 2 μήνες στη θέση όσων έπεσαν εμφανίστηκαν νέα. Το συνιστώ!

    Frederick Young - USA

  • Μετά το διαζύγιο είχα καταρρεύσει εντελώς, δεν είχα κυριολεκτικά όρεξη για τίποτα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν. Ένας φίλος μου πρότεινε το Profolan και ... έτσι άρχισε μια χιονοστιβάδα θετικών αλλαγών στη ζωή μου. Τα μαλλιά μου άρχισαν να μεγαλώνουν και το φυσικό τους χρώμα επέστρεψε χωρίς τις γκρίζες τρίχες. Εδώ και 4 μήνες πηγαίνω στο γυμναστήριο και έχω επικεντρωθεί στην δική μου εξέλιξη. Η αυτοπεποίθησή μου και η νέα μου εμφάνιση έχουν θετικές επιπτώσεις και στη δουλειά - χθες πήρα προαγωγή στη θέση του διευθυντή!

    John S. Anderson - USA

  • Το γεγονός της υποχώρησης των μαλλιών στο μέτωπο αποτέλεσε τεράστιο θέμα αστείων μεταξύ των φίλων μου, προσπάθησα ο ίδιος να δω το θέμα από απόσταση, αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολο. Στην ηλικία των 40 ετών αποφάσισα να κάνω κάτι γι 'αυτό. Άρχισα να παίρνω τα χάπια Profolan και μετά τον πρώτο μήνα έμεινα έκπληκτος με τα αποτελέσματα. Η αλωπεκία είχε υποχωρήσει! Τους επόμενους μήνες τα μαλλιά άρχισαν να μεγαλώνουν. Σήμερα πάω στο κομμωτήριο, και το βράδυ έχω ραντεβού με τη νέα μου φίλη. Μπορώ να πω πλέον ότι ο Profolan έχει αλλάξει τη ζωή μου!

    Ross Moon - USA

0