Συχνές Ερωτήσεις

f

ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ PROFOLAN;

Λόγω του γεγονότος ότι τα μαλλιά μεγαλώνουν κατά μέσο όρο 1,3 εκατοστά το μήνα, συνιστάται η χρήση του Profolan για τουλάχιστον 3 μήνες. Μερικοί άνδρες έχουν παρατηρήσει γρήγορη ανάπτυξη των μαλλιών κατά τις πρώτες 6 εβδομάδες, ενώ άλλοι δεν είχαν ικανοποιητικά αποτελέσματα παρά μόνο μετά από μερικούς μήνες χρήσης του συμπληρώματος. Τα καλύτερα αποτελέσματα σύμφωνα με τις κλινικές δοκιμές έχουν παρατηρηθεί μετά από 6 μήνες θεραπείας, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει ήδη νωρίτερα σημαντική βελτίωση στην πυκνότητα των μαλλιών, ενώ και η απώλεια τους μειώνεται.

f

ΒΟΗΘΑ ΤΟ PROFOLAN ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΑΛΩΠΕΚΙΑΣ;

Το Profolan σε αντίθεση με άλλα παρασκευάσματα που διατίθενται στην αγορά, επιδρά από το εσωτερικό του σώματος με επίκεντρο την κύρια αιτία της απώλειας των μαλλιών. Καταπολεμά αποτελεσματικά και με πλήρως φυσικό τρόπο την απώλεια των μαλλιών ανεξάρτητα από το αν η αιτία της αλωπεκίας είναι η ηλικία, γενετικοί λόγοι, το άγχος κλπ.

f

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GROW3 ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ;

Το καινοτόμο Grow3 είναι ένας συνδυασμός των εκχυλισμάτων τσουκνίδας, εκουιζέτου και l-κυστεΐνης. Όλα τα συστατικά έχουν ενεργό ρόλο στην αναστολή της δράσης της DHT, η οποία είναι υπεύθυνη για την αλωπεκία και διεγείρουν σε μεγάλο βαθμό την παραγωγή νέων μαλλιών. Το Profolan περιέχει επίσης βιταμίνες και μέταλλα, τα οποία έχουν θετική επίδραση στην παραγωγή και την κατάσταση των μαλλιών, διατηρώντας ταυτόχρονα το φυσικό τους χρώμα.

f

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η DHT;

Η DHT, με άλλα λόγια η διυδροτεστοστερόνη, είναι μία ανεπιθύμητη ορμόνη που είναι αυξημένη στους άνδρες που έχουν πρόβλημα απώλειας των μαλλιών. Το DHT προκαλεί απώλεια του χρώματος των μαλλιών, τα οποία γίνονται εύθραυστα και πέφτουν πιο γρήγορα. Σύμφωνα με διεθνείς μελέτες, η μείωση των επιπέδων DHT και το μπλοκάρισμα της πρόσβασης της στα τριχοθυλάκια είναι μια αποτελεσματική λύση για την απώλεια των μαλλιών στους άνδρες. Οι ουσίες που περιέχονται στο Profolan αναστέλλουν ενεργά την ανεπιθύμητη δράση της DHT και ταυτόχρονα διεγείρουν την ανάπτυξη νέων μαλλιών.

f

ΛΗΨΗ ΤΟΥ PROFOLAN

Ο τρόπος λήψης του Profolan είναι πολύ απλός. Αρκεί να πάρετε 2 κάψουλες την ημέρα κατά τη διάρκεια του γεύματος και να τις πιείτε με άφθονη ποσότητα νερού (τουλάχιστον 300 ml ).

f

ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΠΙΑ PROFOLAN;

Το παρασκεύασμα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από άνδρες κάτω των 18 ετών. Σε περίπτωση αμφιβολιών, πριν τη χρήση επικοινωνείστε με τον κατασκευαστή του παρασκευάσματος ή αμέσως με τον γιατρό, ειδικά εάν παίρνετε φάρμακα ή έχετε οποιαδήποτε άλλη ιατρική πάθηση. Το Profolan είναι ένα απολύτως φυσικό και ασφαλές για την υγεία, γι’ αυτό οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι σποραδικές.

f

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ PROFOLAN ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;

Η αποτελεσματικότητα του Profolan βασίζεται στη χρήση πλήρως φυσικών συστατικών, τα οποία δεν έχουν καμία παρενέργεια. Αυτή η θεραπεία λοιπόν κατά της αλωπεκίας είναι απολύτως ασφαλής για την υγεία. Οι κάψουλες δεν περιέχουν υλικά πληρώσεως, συντηρητικά, τεχνητά γλυκαντικά και χρωστικές ουσίες, ενώ και η κατάποση τους είναι εύκολη. Η ύπαρξη αμελητέων ανεπιθύμητων αντιδράσεων μπορεί να οφείλεται στη λήψη των χαπιών σε άδειο στομάχι και όχι κατά τη διάρκεια του γεύματος ή στη λήψη τους ταυτόχρονα με άλλα φάρμακα. Είναι καλά λοιπόν να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία, ειδικά αν έχετε διαγνωστεί με κάποια ασθένεια.

f

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΝΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

Το Profolan καλύπτεται από τον κατασκευαστή με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι εάν ο πελάτης δε παρατηρήσει ικανοποιητικά αποτελέσματα παρά την τακτική χρήση των χαπιών, μπορεί να στείλει πίσω τυχόν αχρησιμοποίητες συσκευασίες για τις οποίες θα λάβει επιστροφή των χρημάτων χωρίς περιττές ερωτήσεις και πρόσθετους όρους.